Å være medlem av Tanum rideklubb

Vi stiller lag både for hest og ponni på lag-NM i dressur, og har vunnet en rekke ganger

Vi arrangerer medlemskvelder med aktuelle temaer innen ridning og hestevelferd.

Vi har programridning med anerkjente dommere

Vi har et godt sosialt fellesskap og er sammen om å arrangere landets beste dressurstevner

Medlemskontingent

Familie: 950,-
Senior, f.o.m 16 år: 650,-
Junior, under 16 år: 450,-
Støttemedlem: 350,-

Hva skal til om du skal delta på stevner?

Det er flere ting som må på plass før du kan delta på et stevne. Pass på at du har disse tingene på plass:

• Hesteregistrering: Hesten må være registrert hos Norges Rytterforbund. Når den er registrert vil det være et eget merke i hestens pass.
  • Betalt hestelisens: Hvert år må det betales lisens for hesten. Det gjør du i HorsePro.
  • Rytterlisens: Ryttere som skal delta på stevner må ha lisens fra Norges rytterforbund. For å få lisens første gang må du ha gjennomført Grønt kort-kurs. Det arrangeres titt og ofte og det er rytterkretsen som har oversikt over hvor det går.
  • Betalt rytterlisens: Hvert år må det betales lisens for rytteren. Det gjør du i MinIdrett.
  • Være medlem og ha betalt kontingent til rideklubben.

Årsmøte og lov

Årsmøte gjennomføres i januar/februar hvert år. Her finner du årsmøtedokumentene og gjeldende lov for klubben.

Årsmøte 2020 – referat

Referat fra årsmøtet 2020.

Årsmøte 2020

Styret har gleden av å invitere medlemmer over 15 år til årsmøte i rideklubben tirsdag 21. januar 2020 kl 18.30 på Unni's café. Siden årsmøtet skal vedta planer og budsjett for 2020 ønsker vi å ha møtet så tidlig som mulig, og derfor treffes vi