Stevner på Tanum

L/E-stevne 7-9. august 2020

Velkommen til stort L/E-stevne på Tanum! Her blir det oppstalling, klasser fra LA ponni til Grand prix, og våre blide og serviceinnstilte medlemmer hjelper til

D/L-stevne 27-28. juni 2020

Velkommen til stort D/L-stevne på Tanum! Her finner du et godt klassetilbud fra LC til MA, og våre blide og serviceinnstilte medlemmer hjelper til med

D-stevne 18-19. april 2020 – avlyst

Pga Korona-situasjonen har vi dessverre blitt nødt til å avlyse dette stevnet.

Rideanlegget på Tanum

Uteanlegget

Utebanen har plass til to dressurrailer på 20 m x 60 m, og da er det fortsatt god plass til å ri rundt railene. Underlaget er av grus og gummi.

Klubben har sekretariat, kiosk og premiepall på anlegget. Vi har naturlig nok topp utstyr for dressurstevner som railer, dommerboder o.l. Utenom stevner er det stort sett én rail som står oppe for trening.

Foto: Helene Gjerde Aamdal

Ridehuset

På Tanum har vi isolert ridehus der det er svalt og godt året rundt. Ridehuset er 20 m x 60 m og bunnen er natursand og flis.

I ridehuset har klubben sprangmateriell som brukes på sprangtimene onsdager.

Drift og permanent oppstalling

Drift og oppstalling

Det er Tanum ridesenter som driver anlegget på Tanum. Her er det til daglig oppstallet rundt 60 hester på stedets tre staller. Om du er på jakt etter stallplass må du kontakte ridesenteret.