D/L/E-stevne 25-27. juni 2021

Velkommen til stort D/L/E-stevne på Tanum! Hos oss har vi klasser på alle nivå, fra LC til Grand Prix. Kür har vi også fått plass til! Våre blide og serviceinnstilte medlemmer hjelper til med å skape en god stevneopplevelse.

Stevneinformasjon og ryttermelding

Obligatorisk ekstrainfo

Smittevern for både dyr og mennesker krever at vi har oversikt over hvem som er på stevneplassen, og hvilken stall hestene kommer fra. For å gjøre det enkelt for både utøvere, publikum og oss, har vi laget et skjema for å fylle ut denne informasjonen. Personinfo vil bli lagret trygt og slettes 10 dager etter stevnet.

Skjemaet blir tilgjengelig her på nettsiden når vi nærmer oss stevnet.

Foreløpige stevnetider

Fredag: 15.00 – 21.00

Lørdag: 08.00 – 18.00

Søndag: 08.00 – 18.00

Påmelding til stevnet gjøres på www.nryfstevne.no.

Oppstalling

Oppstalling skjer i teltstall på stevneplassen. Boksene desinfiseres før dere kommer. Det er to flisballer i hver boks, og ekstra kan kjøpes i sekretariatet. På Tanum møkker man ikke når man drar, vi tar det opp med traktor etterpå.

Store biler

Det er parkering av lastebiler o.l på stevneplassen for dem som har bestilt parkering og strøm i påmeldingen. Dersom du har glemt det, men likevel ønsker parkering over natt på plassen, ta kontakt med oss snarest på post@tanumrideklubb.no.

Kürmusikk

Du kan ha med deg minnepinne eller CD med musikk, og levere denne i sekretariatet, men det beste er om du sender musikken til oss på forhånd. Send til post@tanumrideklubb.no.

Merk: Det blir lydsjekk etter siste klasse lørdag. Det trengs for å få satt riktig styrke på musikken din. Om du ikke har anledning til å være til stede da kan vi teste musikken for deg. Gi i tilfelle beskjed om det, og om du ønsker lav, middels eller høy lydstyrke.

Betaling

Vi tar for tiden ikke kontanter, men du kan bruke Vipps og kort hos oss. Stevneavgifter betales ved påmelding på www.nryfstevne.no.

Våre vippsnr:

• Sekretariatet: 7001
  • Kiosken: 7002

Startlister og resultater

Dette finner du i Equipe.

Sekretariat

Sekretariatet åpner 1 time før første start og stenger 30 minutter etter siste start.

Baner og signal

Banene kan du lese mer om her.

Stevnet går på to utendørsbaner med gummi/grus:

• Bane 1, venstre bane. Signal: Fløyte
  • Bane 2, høyre bane. Signal: Bjelle

Oppvarming

Oppvarming skjer i ridehuset. Oppvarming i ridehuset kan skje tidligst 40 minutter før starttiden din.

Det er mange som skal varme opp så det er ikke tillatt med opp- og nedskritting i ridehuset. Veien langs ridebanene er åpen for skritting.

Ridning på banen utenfor konkurransetiden

Alle stevnedager er det anledning til å ri på banene etter stevneslutt og fram til kl 21.30.

Premier og protokoll

Premieutdeling begge dager uten hest, men selvfølgelig med korrekt antrekk. Protokoller blir satt ut i stativet ved siden av premiepallen med jevne mellomrom, og kan hentes selv før klassen er ferdig.

Nøkkelpersonell

Stevneleder: Wenche Alm, 93 20 94 75

Sekretariat: Øyvind Fonnes, 90 05 46 02

Dommere

Legges ut her så snart det er klart

Kiosk

Kiosken er åpen som vanlig på stevnet, dvs fra første til siste start alle dager. Vi tilbyr et greit utvalg av varm og kald drikke, mat og søtsaker.

Hvordan finner du oss?

Her er veibeskrivelsen for å komme til Tanum ridesenter.

Beredskapsplan

Smittevernansvarlig under arrangementet

Stevneleder er smittevernansvarlig for smittsomme sykdommer på dyr og mennesker under stevnet.

Smittsom sykdom på hest

Ansvarlig person i Tanum rideklubb: Erik Knudsen, 91 56 97 95

Ved mistanke om smittsom sykdom på hest kontakter Tanum rideklubb Mattilsynet (tlf 22 40 00 00).

Samtidig vurderes stopp for all aktivitet ut/inn av konkurranseområdet, og eventuelle tiltak fra veterinær, Mattilsynet eller NRYF sentralt igangsettes.

Liste over deltakende hester og ryttere finnes på stevnets sider på Equipe. Gjennom Equipe og informasjonen fra påmeldingsskjemaet, har sekretariatet tilgang til utvidet info om hver ekvipasje.

Rengjørings- og desinfeksjonsmidler

Dette vil være tilgjengelig på faste og mobile toaletter samt ved publikumsområdet.