Historikk

Tanum Rideklubb ble grunnlagt 2. oktober 1997 med utgangspunkt i det nyoppstartede Tanum Ridesenter.

Ivrige drivere tok fatt på prosjektet med høye ambisjoner. Sammen med profilerte ryttere tiltrakk de seg hesteinteresserte fra hele Østlandet. I løpet av noen uker var rideskolen i full gang og alle staller fullbooket med privathester.

Rytterne som kom fra andre lokale klubber var ikke sene om å starte arbeidet med å etablere Tanum Rideklubb. Klubben fikk raskt stor oppslutning.

Tanum Rideklubb har ryttere i alle aldre, fra barn i skolealder til pensjonister. Alle rytterne er ikke nødvendigvis så opptatt av å konkurrere, men de trives med hest og ridning. Klubben og medlemmene har bidratt med vedlikehold og forbedring av anlegg, utstyr, anleggelse av trygg ridevei, dugnadsinnsats og en stor porsjon entusiasme. Mange ivrige foreldre har støttet opp om og gjort en enorm innsats for å utvikle det robuste miljøet, samholdet og klubbtilhørigheten. Tanum Rideklubb kjent for å ha mange konkurranseryttere både på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Dressur er den viktigste grenen hos oss, men vi har også ryttere som driver med sprang og kjøring.

Vi er glad i å arrangere stevner! Vi satser på topp og bredde og arrangerer D-stevner, lands- og elitestevner på en profesjonell måte.

Utskrift E-post