Veibeskrivelse

Adresse: Vestmarkveien 89, 1341 Slependen

E18 fra Drammen: Ta av mot Sandvika. Rett fram i første rundkjøring (ikke kjør inn i den nye tunnelen mot Hønefoss) og så til venstre i andre rundkjøring. Skrått høyre i den store rundkjøringen i tunnelen. Følg deretter veien rett fram over første rundkjøring, og skrått venstre i andre rundkjøring. Du er nå på Industriveien. Følg denne videre mot Tanum via Slependveien, Tanumveien og Vestmarkveien til stevneplassen.

E18 fra Oslo: Ta av mot Sandvika. Til høyre i første rundkjøring. Skrått venstre i den store rundkjøringen i tunnelen. Følg deretter veien rett fram over første rundkjøring, og skrått venstre i andre rundkjøring. Du er nå på Industriveien. Følg denne videre mot Tanum via Slependveien, Tanumveien og Vestmarkveien til stevneplassen.

E16 fra Hønefoss: Følg E16 helt til den ender ved Sandvika. Her tar du til venstre i rundkjøringen, retning Sandvika, og så til venstre i andre rundkjøring. Skrått høyre i den store rundkjøringen i tunnelen. Følg deretter veien rett fram over første rundkjøring, og skrått venstre i andre rundkjøring. Du er nå på Industriveien. Følg denne videre mot Tanum via Slependveien, Tanumveien og Vestmarkveien til stevneplassen.

Merk
Det er også andre adkomster til Tanum, og kartprogrammer kan foreslå dem. Her er det ting å merke seg:

  • Veien over Billingstad stasjon har jernbanebro med høyde på 3,4 m og fartshumper.
  • Veien forbi Slependen stasjon har jernbanebro med høyde på 3,4 m.
  • Veien over Tanum kirke er smal og svært bratt, og har rundt 20 fartshumper. Vi fraråder å kjøre her med hestehenger eller -bil.