Viktig melding om smittesituasjonen

Vi trenger alle mer info om smittesituasjonen som pågår, hvilke karanteneregler som gjelder og hvordan dette påvirker deg som rytter eller hesteeier. Herpesviruset, som det er noen tilfeller av i Norge nå, er svært alvorlig og kan føre til lammelser og død.

Tanum rideklubb og Vestre Bærum rideklubb inviterer til informasjonskveld om smittesituasjonen tirsdag 12. mars kl 19.00 på Sandvika videregående skole. Det er viktig at alle kjenner til problemet og hvordan man skal forholde seg. Obligatorisk oppmøte!

For å få vite mer om de ulike sykdommene og smittekildene, hvordan det kontrolleres og ilegges karantene, samt hvordan vi selv skal forholde oss, har vi vært så heldige å få tak i Torunn Knævelsrud fra Mattilsynet og NRYFs kontaktveterinær Odd Magnus Knævelsrud. I tillegg stiller Ellen Scheel og Geir Dalhus fra Norges Rytterforbund, Tanum rideklubb, Vestre Bærum rideklubb, Tanum ridesenter og Tanum rideskole.

For at vi skal ha oversikten trenger vi at du melder fra om du kommer (eller er forhindret) her: https://goo.gl/forms/cAZaJsJre47zZzk42

Møtet har vært, og presentasjonen som ble vist er lagt inn nedenfor.

Styret i Tanum rideklubb

Styret i Vestre Bærum rideklubb