Programridning 9-10. februar 2019

Vi inviterer klubbens medlemmer til å melde seg på programridning helgen 9-10. februar 2019 på Tanum. Vi har vært så heldige å få Kurt Christensen til Tanum den helgen. Kurt Christensen er 4* FEI dommer fra Danmark. Han har hatt flere programtreninger for både danske og norske landslag. I tillegg til mange års erfaring fra nasjonale og internasjonale stevner, har han stor erfaring på unghester og har også dømt unghest-VM flere ganger.

Ridningen vil foregå i ridehuset på Tanum. Det er 30 minutter pr ekvipasje, og det er plass til 12 ekvipasjer pr dag. Etter at påmeldingene har kommet inn setter styret opp liste med ridetid for hver enkelt.

I lette klasser rir man nasjonale dressurprogram, ellers er det FEI-program som skal benyttes. Det er ønskelig at man ordner med skriver selv.

Vi har satt en liten egenandel på 100,- for å være med på dette. Resten sponses av klubben!

Påmelding gjør dere her: https://goo.gl/forms/XDe44ZGjx1UnG3zX2

Dette blir en flott oppladning til stevnesesongen!