Tanums lag til lag-NM 2017

Vi mottok totalt 2 søknader om å ri på ponnilag i lag-NM, og 13 søknader om å få ri på hestelag. Det er veldig bra å ha så mange dyktige ryttere i klubben! Det betyr at vi stiller med 1 ponnilag. Vi melder på 3 hestelag, men dersom det er mer enn 20 påmeldte hestelag kan vi kun stille med 2 lag. Dette vet vi ikke før påmeldingsfristen går ut 25. august.

Styrets formål er å sette sammen lag som har best sjanse til å sikre klubben én eller flere medaljer. Som beskrevet i kriteriene har styret vurdert resultater og stabilitet, og vi har utøvet det skjønn som var nødvendig for å sette sammen lag som er best for klubben. Styrets avgjørelse er endelig. De uttatte rytterne er fordelt på lag og klasser, og det er ikke anledning til å bytte innbyrdes.

Vi har fått flotte lag og håper lag-NM blir en minneverdig opplevelse for alle. Vi gleder oss!

Lagoversikt ligger vedlagt. Listen er sortert på lag og klasser.